Submitted by admin on Sat, 2015-03-28 19:40 Blog

  Hej alle sammen.

  Som i nok kan se så er der kommet en facebook knap øverst på siden, den kan i bruge til at oprette jer og logge på med. Den sidder dog lidt sjovt, men det er fordi at siden er igang men at blive opdateret og meget pænere.

  Lad være med at lade det stoppe jer fra at oprette jer og sætte annoncer ind, for det hele bliver snart pænere og mere overskueligt.

  Hjælp os til gengæld med at få denne her side ud til folket, det vil vi sætte stor pris på :-)

  Like og del os på facebook. Tak fordi i vælger brygttilbaby.dk.  

   

   

  Submitted by admin on Tue, 2015-03-24 13:51 Blog

   Messen for familier med børn fra 0-6 år og gravide
   Messen afholdes for 11 år i træk, og er mere populær end nogensinde.

   Fra ventetøj til børnevenlige biler
   Baby- og Småbørnsmessen vil også i år være et "alt under ét tag-arrangement" for nuværende og kommende småbørnsforældre. Baby- og Småbørnsmessen skal informere om børn, graviditet, sundhed, sygdom, udstyr, tøj, møbler, mad, sikkerhed, pasningsordninger og plejeprodukter med mere. Messen er også stedet, hvor man henter inspiration, får overblik, køber babytøj, børnetøj, ventetøj og tilbehør, smager babymad, tester legetøj, ser på barnevogne, bleer, bøger, biler og meget andet.

   Børnefamilievenlig messeopbygning
   Det er vigtigt, at publikum får den bedst mulige oplevelse på messen. Det gælder såvel med hensyn til inspiration, overblik og indkøbsmuligheder som med hensyn til den praktiske logistik. Derfor er messen opbygget med brede gange, så du kan tage din barnevogn og klapvogn med rund, samt høje børnestole. 
   Der vil være indrettet område til underholdning for børn og voksne, som vil kunne nydes i fredelige omgivelser.

   Ammestue og puslemiljø:
   Pure Baby står igen i år for smagfuld og kvalitetsbevidst indretning af pusleområdet. Pure Baby indretter pusleområdet med rolige, smukke farver og udelukkende med økologiske produkter.

   Du vil også kunne prøve Olívy baby care – diaper change, når du skifter din baby I pusleområdet. Olívy til bleskift er lavet på olivenolie og kalk og er fri for parabener, parfume og aluminium.
   Olívy er et nyt firma I Danmark og fokuserer sund og naturlig babypleje.

   Der vil være mikroovn til opvarmning af sutteflasker.

   Jeg har personligt selv været der og syntes det super hyggeligt, og kan helt klart anbefales.

   Dato 25. - 26. april 2015

   Åbningstider Lørdag og søndag kl. 10 - 17

   HUSK !! HUSK !! HUSK !! HUSK !!
   Der findes ikke hæveautomat i Øksnehallen så husk kontanter! Dog tager flere af standene Dankort. Der kan iøvrigt hæves penge i Danske Bank på Søndre Boulevard lige ved Øksnehallen